Te-ai săturat de galeriile greu accesibile și imposibil de curățat? Ai vrea ca perdeaua să fie ușor de montat și de întreținut?

Șina de perdea te va absolvi de greutăți! Dacă alegi șinele de perdea pentru montarea perdelelor și galeriilor vei fi surprins cât de simplu se pot manevra.

Sunt o serie de tipuri și modele de șine disponibile, poți alege cu două sau cu mai multe canale în funcție de necesități. Mai mult! Pentru șinele de perdea sunt disponibile o serie de piese de colț și console ingenios gândite, cu care poți realiza diverse forme curbate. Cu ajutorul acestor piese vei avea posibilitatea să folosești sistemul pentru acoperirea cu perdele și draperii a pereților curbați.

Cu șina de perdea cu mai multe canale, poți monta mai multe straturi de perdea și draperii intercalate. Dacă folosești acest sistem vei avea posibilitatea de a da un altfel de design protecției solare în cameră.

Aceste sisteme de montaj perdele sunt realizate predominant din materiale plastice, dar pentru cei exigenți există șină de perdea și din aluminiu. Pentru sistemul cu șine sunt fabricate o serie de accesorii cu care vei putea glisa ușor perdelele și draperiile în canale.