Ce nu ar face omul pentru a se insanatosi din boala temuta, cancer? Tratamentul onconovical cu vitamina B17 poate ajuta mult, avand in vedere, ca reduce sansele celulelor canceroase, sa se dezvolte, asta datorita efectelor antioxidante, care contribuie la sustinerea sistemului imunitar.

Vitamina B17 in forma de tablete este recomandata si oamenilor sanatosi, in scop de prevenire a bolii. In cazul bolnavilor cu tumori este indicata o doza de 1500-3000 mg, daca numarul celulelor canceroase este minim, in timpul curei cu injectii sau in zilele, in care nu-i sunt administrate injectiile. Acesta pentru intretinere. In timpul curei pe baza de injectii de vitamina B17 este recomandata pentru majorarea dozei.

Daca nu sunteti siguri de cura, pe care doriti, sa o selectati, folositi programul de selectare a dozei, pe care gasiti pe site-ul cancertratament.info. Tot de aici puteti comanda produsul, cu care tratamentul onconovical pe baza de vitamina B17 se poate utiliza. Dozarea personalizata o primiti impreuna cu produsul.