Paie de baut

Paie de baut

La consumul elegant al cocktailurilor, a sucurilor sau la Caffe Latte de obicei se folosesc diferite paie. Nici din unitatea Dumneavoastra nu poate lipsi paie de baut, in scopul servirii clientilor.

Pe langa foarte multe produse necesare, in webshopul barshaker.ro gasiti si paie de baut de diferite culori si marimi. Sunt ideale pentru decoratiuni speciale paiele extra lungi pentru cocktailuri si alte bauturi. Aceste paie au lungimea de 100 cm, diametrul de 6 mm. Cu ajutorul lor se pot realiza decoratiuni aparte, interesante pentru satisfactia clientilor. Bineinteles, si acestea paie se gasesc in diferite culori. Pachetul contine 100 de bucati de paie de baut, si se vinde la numai 23,99 RON.

Pentru servirea freshului sunt potrivite paiele cu lingurita, a caror lungime este de 20,2 cm, diametrul de 6 mm. Vizitati si Dumneavoastra acest webshop, care va ofera absolut toate produsele necesare intr-un bar, nu numai paie de baut, astfel le puteti cumpara dintr-un singur loc, fara sa va plimbati prin diferite magazine.