Consideri prea simplist holul fără niciun covor, dar nici nu vrei să te complici în timpul curățeniei? Alege simplitatea și eleganța traverselor.

Covorul traversă este elementul de design care îți oferă șansa unui look uniform pe toată lungimea holului dar în același timp este extraordinar de ușor de întreținut și curățat. Marele avantaj al traverselor este că se pot achiziționa la metru liniar, deci se pot potrivi la orice lungime a holului.

Pur și simplu doar trebuie tăiat la dimensiune și surfilat la capete. Covorul traversă se fabrică în mai multe lățimi, de la 60 de cm până la 1,20 cm și în mai multe modele și culori. Dacă nu știi unde găsești covoare traverse care să se potrivească stilului tău, atunci te invităm în magazinele Diego.

În aceste magazine vei găsi zeci de modele și culori din toate lățimile. Mai mult, toate traversele cumpărate din magazin vor fi tăiate la dimensiune și surfilate în magazin. Tu trebuie doar să le duci acasă și să te bucuri de noua achiziție! Te așteptăm cu drag la cumpărături!