Ai un hol lung și nu știi cu ce elemente de design să-l faci plăcut? Covoarele pentru hol sunt cele mai potrivite pentru acest lucru. Traversele le poți comanda la lungimea dorită, astfel vei acoperii toată lungimea holului sau numai porțiunea pe care vrei.

Dacă holul este prelungit în capăt cu casa scării, la fel poți folosi pe trepte același tip de covor. Dacă nu vrei ca covorul să fie îndoit la întoarceri poți cere să fie tăiate la colțuri în unghiuri arbitrare și înnădite cum îți convine. Covoarele pentru hol sunt foarte ușor de întreținut. Le poți aduna din câteva mișcări și se pot spăla fără probleme inclusiv în mașina de spălat.

Atenție, covorul pentru hol se îmbibă cu multă apă, nu încercați să spălați în mașini de spălat pentru rufe de acasă, fiindcă cu siguranță depășește greutatea maximă admisă în aceste mașini destinate uzului casnic. Dar fără probleme puteți spăla manual în cadă.

Să nu vă fie frică, nu va pierde din culoare de la spălat, și nu se va scurta, deforma din cauza uscării. Covorul pentru hol se comportă foarte bine și în cazul curățării mecanice, prin aspirare sau scuturare. Este un material textil cu țesut dens, care nu se rupe ușor.